Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Καλό μήνααα!!

Seetjade01 εδώώώ!! Λαμβάνετεεε?? Όβερ! 1 Δεκεμβρίου όλο και πιο κοντά στα Χριστούγεννα αγαπούλες μου! Και καλό μήνα σε όλουυυυτςςς!!!! Α! Το βασικό όμως είναι το ότι θέλω να ευχαριστήσω τις ιδιοκτητριούλες μας για την ανεκτικότητα τους μαζί μου! Ξέρω ότι λόγο (πραγματικής) έκλειψης χρόνου ούτε καν στο μπλοκ μου δεν γράφω..τεσπα! Δεν θέλω να χαλάσει αυτή η υπέροχη διάθεση που έχω!!! =D Εσείς είστε χαρούμενοι που τα Χριστούγεννα ξανάρχονται? Εγώ παρά το ότι έγινε κάτι (για εμένα έστω) αρκετά δυσάρεστο χθες στο σχολείο, σήμερα είμαι μες στην τρελή χαρά! Και για να φτιάξω και την διαθεσούλα σας να λίγα (καλά ίσως όχι και πολύ λίγα, αλλά..οκ!) τραγουδάκια!! (χριστουγεννιάτικα εννοείτε!!):

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ



ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-STAN



SANTA CLAUS IS COOMING TO TOWN



ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝ-ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ



ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU-MARIAH CAREY



ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΣΣΙΛΙΟΥ


LAST CHRISTMAS-WHAM!



SHAKE UP CHRISTMAS-TRAIN



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (ΜΙΞ)



Τώρα δεν μπορεί να μην μπήκατε έστω λίγο στο πνεύμα! Θέλετε κι εικόνες? Σε λίγο! Τώρα πρέπει να δείτε δυο πράγματα από την έρευνα μου περί τους...δράκους! Ναι, είπα θα σας δείχνω έρευνες μου! Δεν φανταζόσασταν αυτό ακριβώς, αλλά μέσα σε όλα θα βάζω κι τέτοια! ;) Να λοιπόν μερικά πραγματάκια!!:

Κι όμως, υπάρχουν δράκοι στις ζούγκλες της νοτιοανατολικής Ασίας. Έτσι τουλάχιστον μπορούν να χαρακτηριστούν οι σαύρες του γένους «Draco» που ζουν στα δέντρα. 

Μπορεί να μοιάζουν με όλες τις υπόλοιπες σαύρες όταν όμως επεκτείνουν τα πλευρά τους σε πραγματικά… φτερά, τότε μεταμορφώνονται σε κανονικούς δράκους. Αυτές οι σαύρες έχουν ένα είδος φτερών που ανοίγουν από τα πλευρά τους και τους επιτρέπουν να πραγματοποιήσουν πτήσεις έως και 9 μέτρων. 
Ουσιαστικά, τα μικρά τους φτερά δεν τους δίνουν κάποια ώθηση στην πτήση, απλώς τις βοηθούν να ελέγξουν την κατεύθυνσή τους.

Στη συγκεκριμένη οικογένεια ανήκουν πάνω από 40 είδη σαυρών και κάθε ένα από αυτά έχει ξεχωριστή δομή, καθώς και διαφορετικό χρώμα στα φτερά του. 

Για παράδειγμα η σαύρα black-bearded έχει μεγαλύτερα φτερά από τα υπόλοιπα είδη. Αυτό το είδος συναντάται στα χαμηλά σημεία των δέντρων, αντίθετα με το είδος orange-bearded που έχει μικρά φτερά και φτάνει στα ψηλότερα σημεία των κορμών. 

Όλα τα είδη του γένους δεν πατάνε συχνά στο έδαφος, αφού πάνω στα δέντρα προστατεύονται καλύτερα από τα μεγαλύτερα ζώα. 



 







 




Πηγή: Newsbeast.gr επίσκεψη με ένα κλικ εδω.

Εεε..αυτά, σας άρεσε? Επλίζω! Τώρα για να σας ξαναβάλω στο χριστουγεννιάτικο κλίμα μερικές χριστουγεννιάτικες εικόνες όπως σας είπα!


           

  Ωραίεεεςς?? Αχχ..θέλω χριστούγεννααα!!

Εεεμμμ, εγώ δεν γράφω και για συνολάκια..??? Α! Ναι καλέ! Να ένα χριστουγεννιάτικο, όπως όλη η ανάρτηση!!:
(κλικ για μεγαλύτερη!)


Εεεε..ας σας βάλω και μια έρευνα για το MORTAL KISS στο stardoll, την οποία όμως έκανα για το μπλοκ μου I love Fashion και για αυτό σε κάποιες εικόνες και link θα λέει <<I love fashion>>... =/ Να η έρευνα λοιπόν..!!:




Mortal Kiss!! =)

Γεια σας!! Η έρευνα μου για το stardoll τώρα βρίσκετε στα Mortal Kiss!! Λοιπόν να τi έχω βρει!!:
Το Mortal Kiss είναι ένα βιβλίο.. Το εξώφυλλο του:

Η περίληψη του βιβλίου:
<<Όταν ο οργισμένος Φιν και ο γοητευτικός Λούκας φτάνουν στο Γουίντερ Μιλ, η ζωή γίνεται αρκετά πολύπλοκη για τη Φαίη Μακάρον.

Ωστόσο, η μάχη των δύο αγοριών για την καρδιά της δεν είναι παρά μόνο η αρχή· η κατάσταση στην πόλη γίνεται παρανοϊκή: Στο δάσος εντοπίζεται το πτώμα ενός άντρα, μια συμμορία μοτοσικλετιστών κυκλοφορεί ανενόχλητη και το χιόνι δε σταματά να πέφτει.

Το Κακό παραμονεύει στη γωνία, και μόνο η Φαίη και η καλύτερή της φίλη, η Λιζ, μπορούν να το σταματήσουν. Καθώς η θερμοκρασία μειώνεται και η βραδιά του Χάλογουιν πλησιάζει, θα πρέπει να ξεσκεπάσουν το σκοτεινό μυστικό που φωλιάζει στην καρδιά της πόλης, προτού να είναι πολύ αργά.>>

Το βρίσκω πού ωραίο και πολύ ενδιαφέρον! =)
Τώρα.. Τι σχέση έχει αυτό με το stardoll?? To stardoll είχε κάνει πολλά πράγματα με το Mortal Kiss!! Όλα άρχισαν με αυτά τα μηνύματα!:
  


Μετά άρχισε ένα παιχνίδι στο stardoll!! Να μερικές φωτογραφίες από το παιχνίδι και ένα βιντεάκι..!!: =)
http://www.youtube.com/watch?v=rrgfEV0Vvns


        

Όλο αυτό το παιχνίδι βασιζόταν σε αυτό τον χάρτη!!:
                             

Πέρα από αυτό το stardoll σου έδινε την δυνατότητα α ντύσεις και κάποιες κούκλες με σχέση το Mortal Kiss και υπάρχουν ακόμη, θα σας πω πως να τις ντύσετε στο τέλος της ανάρτησης!!
Να πούμε να η Φαίη παλιά, είναι ίδια με τώρα άλλα αυτή η εικόνα είναι από παλιά!:

Υπήρχαν και μαγαζιά με το Mortal Kiss!
Να ότι βρήκα!:




Επίσης υπήρχαν κι αρκετά δωρεάν!! Να μερικά!:
     

Λοιπόν υπήρχε και μια καμπάνια!! Να τη!:


Μια μέρα η superstar κούκλα ήταν από τα Mortal Kiss! Δείτε!:

Να κι ένα μαγαζί με έπιπλα από το Mortal Kiss!!:
Να κι ένας μηχανόβιος από τα Mortal Kiss!:

Τώρα μερικά ρούχα στην αληθινή ζωή από τα Mortal Kiss!!!: =)
Κι πίσω στο τωρινό stardoll!! Λοιπόν.. Τόόόσα πράγματα.. Τώρα τίποτα?  Εεεε.. Όχι και τίποτα!! =) Υπάρχουν οι γνωστές μας όζες από τα Mortal Kiss!! Να τες!:


 


Τέλος να κι κρυμμένες κούκλες όπως σας είπα ότι θα βάλω!:
 Η Φαίη, ντύστε την με ένα κλικ εδώ!

Η Λιζ, ντύστε την με ένα κλικ εδώ!

Ο Φιν, ντύστε τον με ένα κλικ εδώ!

Ο Τζιμ, ντύστε τον με ένα κλικ εδώ!

Υπάρχουν και άλλες που δεν μπορώ να τις βάλω, ντύστε τες πηγαίνοντας σε μια άλλη κούκλα και πατώντας αυτό που δείχνει η παρακάτω εικόνα!:





Αυτά για την έρευνα!! Seetjade01!!!





Μμμμ.. προτού να σας χαιρετήσω, να σας πω ότι ελπίζω με αυτή την ανάρτηση να κάλυψα της μέρες που δεν σας έγραφα..!! ;) Φιλάκια πολλά, Seetjade01!! =)

Χριστούγεννα παρέα με τη disney






2 σχόλια:

  1. Καταλάβαίνουμε πως θα έχεις διαβάσματα κι εσύ, όπως κι εμείς και έτσι δεν είμαστε τόσο απαιτιτηκές! Τέλεα ανάρτηση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα, μα πάρα πολύ κουκλίτσα μοοοουυυ!! :*

      Διαγραφή