Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Νέα νο2!

Γεια σας και σήμερα! Τώρα θα σας συνεχίσω την χθεσινή μου ανάρτηση με τα νέα που βγήκαν αυτόν τον καιρό. Είχα μείνει στα 5 πρώτα νέα δηλαδή είχα γράψει μέχρι και τα νέα Dot. Πάμε!

6)Νέο Megastar Pack!

 
Πληρώνετε για ένα χρόνο Superstar (royalty) και με το πακέτο Megastar παίρνετε κάποια παραπάνω δώρα (ρούχα , αξεσουάρ , 3 μήνες παραπάνω Superstar και νομίζω λίγα παραπάνω stardollars και starcoins!)
 
 
 
7)25% περισσότερα Stardollars
 
Αν κάνετε μία από τις προσφορές του Stardoll για παραπάνω Stardollars μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου θα πάρετε 25% παραπάνω Stardollars απ'όσα θα παίρνατε με την προσφορά! (Δεν ισχύει για τις Stardoll προσφορές)
 
 
 
 




8)Νέα κολεξιόν Fallen Angel decor:




 
 
 

 
 
9)Χώρος - μόδα χωρίς όρια
 
 
Πρόκειται για πολλά νέα φόντα που προστέθηκαν στα σκηνικά , αλλά το Stardoll επέλεξε να ονομάσει έτσι το μήνυμα. Όντως τα νέα φοντά είναι πραγματικά μοδάτα και πολύ πιο εντυπωσιακά από τα πρηγούμενα!
 
 


 
 
 
 
 
10)16 days on Stardoll
 
Πρόκειται για μια εκστρατεία του Stardoll σχετικά με την ευαισθητοποίηση κατά της βίας των γυναικών. Επειδή δεν μπορώ να σας δείξω σε εικόνα όλη την σελίδα , απλά πατήστε ΕΔΩ .
 
Ναι και το άρθρο που έχει το Stardoll στην σελίδα που βρεθήκατε.
 
 
16 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ STARDOLL
 
16 Ημέρες Ακτιβισμού Κατά της Βίας Κατά των Γυναικών
Το Stardoll και το Κέντρο για την Παγκόσμια Ηγεσία Γυναικών σας καλωσορίζουμε στο 22ο έτος της Εκστρατείας 16 Ημέρες, με στόχο την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τη βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών σε όλο τον κόσμο! Το φετινό θέμα είναι «Από ειρήνη στο σπίτι για την ειρήνη στον κόσμο." Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, να δημιουργήσετε τις δικές σας εικόνες για τις 16 Ημέρες στο Instagram, να δεσμευτείτε για την ειρήνη, και να μάθετε περισσότερα για την εκστρατεία και τις συμμετέχουσες οργανώσεις και ακτιβιστές. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε ερωτήσεις σε ακτιβιστές των συμμετεχόντων οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων της οικονομολόγου Radhika Balakrishnan, της δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων Nyaradzayi Gumbonzvanda και της ακτιβίστριας μέσων ενημέρωσης Sharon Bhagwan Rolls.


Καταλάβατε ελπίζω! Να και το μήνυμα που έστειλε το Stardoll:


 
 
 
11)Νέα κολεξιόν LE:
 




 
 
Αυτάά!
 
Φιλιά!
 
antopatitofeo (owner!)
 
 
 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου